NOWOŚĆ

Blender ręczny 2w1 Profi Cook PC-SMS 1226

Dodaj opinię

Kod:  429364577

Moc, W
Materiał stopy blendera
Wymiary (wys. x szer. x gł.)
  • 44 x 5.9 x 8.5 cm

Blender ręczny 2w1 Profi Cook PC-SMS 1226

Dodaj opinię

Kod:  429364577

139,00

Dostępny

Gwarancja. 24 miesiące 

Opis

Blender ręczny ProfiCook PC-SMS 1226
Profi Cook PC-SMS 1226 to blender dzięki któremu bez wysiłku przygotujesz różnorodne potrawy. Blender ręczny dzięki swojej konstrukcji idealnie nadaje się do przygotowywania sosów, zup-kremów, smoothies, drinków czy pożywnych posiłków dla niemowląt. Możesz nim także rozdrabniać miękkie owoce i warzywa, a także pasty, zioła, mięso, orzechy, ser, jajka gotowane na twardo oraz cebulę. Dodatkowo w zestawie znajduje się trzepaczka umożliwiająca miksowanie składników. Dzięki wydajnemu silnikowi o mocy max 1000 W oraz łatwemu w użyciu suwakowi, masz kontrolę nad ich przygotowaniem. Urządzenie posiada głęboką osłonę poczwórnych ostrzy zapobiegająca rozchlapywaniu oraz antypoślizgową rękojeść zapewniają bezpieczeństwo i komfort użytkowania. Demontowalne końcówki blendera są łatwe w utrzymaniu czystości.

Specyfikacja

Moc, W
Skład zestawu
  • Blender ręczny
    Końcówka z trzepaczką
    Instrukcja
Zobacz wszystkie parametry →

Dodaj recenzję produktu

Oceń ten produkt
  • Źle
  • Słabo
  • Dobrze
  • Bardzo dobrze
  • Wspaniale
Wgraj filmik
Wgraj maksymalnie 5 filmików z Youtube

Dodaj zdjęcie

Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij przycisk. Dodaj do 10 plików w formacie .jpg, .gif, .png, rozmiar pliku do 5 MB

Aby opublikować opinię, zaloguj się na swoje konto

W ciągu 7 dni roboczych opublikujemy Twoją opinię albo ją odrzucimy – jeżeli po weryfikacji uznamy, że opinia zawiera treści nielegalne lub niezgodne z Regulaminem zamieszczania opinii (punkt 3.9). Na przykład, odrzucamy opinie nieodnoszące się do opiniowanego Towaru, które mogą być obraźliwe, naruszające dobre obyczaje i prawa innych osób. O odrzuceniu opinii poinformujemy Cię na podany przez Ciebie adres e-mail, podając przyczyny odrzucenia opinii.