Spieniacz do mleka Zwilling Enfinigy (53104-000-0)

Dodaj opinię

Kod:  417184578

Zasilanie
Kolor
  • Srebrzysty

Spieniacz do mleka Zwilling Enfinigy (53104-000-0)

Dodaj opinię

Kod:  417184578

495,00

Chwilowo niedostępny

Gwarancja. 5 lat 

Opis

Kawiarnia w Twoim domu: ekspresy do kawy ZWILLING ENFINIGY zapewniają niezrównane doznania kawowe baristy w każdej kuchni. Perfekcyjnie skoordynowane od mielenia ziaren do końcowego polerowania z latte art, wydobywają to, co najlepsze w kawie: pełny smak aż do ostatniej kropli. Produkty kawowe ZWILLING ENFINIGY to prawdziwe designerskie urządzenia kuchenne, które doskonale uzupełniają zestaw ZWILLING ENFINIGY.

Wysokiej jakości pianka BARISTA
Dwa spieniacze i dysze spieniające zapewniają wyjątkowo kremową piankę, która pozostaje trwała przez długi czas.

Nie tylko do mleka
Więcej niż tylko spienianie ciepłego lub zimnego mleka: możesz również uzyskać spieniony, kremowy rezultat z alternatywami roślinnymi, takimi jak napój sojowy.

Łatwy w czyszczeniu
Spieniacz do mleka ze stali nierdzewnej można łatwo wyjąć i opłukać.

Specyfikacja

Zasilanie
Pojemność, ml
Materiał obudowy
  • Metal
Zobacz wszystkie parametry →

Dodatkowe materiały

  • Instrukcja użytkownika

    PDF 1.6 Mb

    Pobierz

Dodaj recenzję produktu

Oceń ten produkt
  • Źle
  • Słabo
  • Dobrze
  • Bardzo dobrze
  • Wspaniale
Wgraj filmik
Wgraj maksymalnie 5 filmików z Youtube

Dodaj zdjęcie

Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij przycisk. Dodaj do 10 plików w formacie .jpg, .gif, .png, rozmiar pliku do 5 MB

Aby opublikować opinię, zaloguj się na swoje konto

W ciągu 7 dni roboczych opublikujemy Twoją opinię albo ją odrzucimy – jeżeli po weryfikacji uznamy, że opinia zawiera treści nielegalne lub niezgodne z Regulaminem zamieszczania opinii (punkt 3.9). Na przykład, odrzucamy opinie nieodnoszące się do opiniowanego Towaru, które mogą być obraźliwe, naruszające dobre obyczaje i prawa innych osób. O odrzuceniu opinii poinformujemy Cię na podany przez Ciebie adres e-mail, podając przyczyny odrzucenia opinii.