Prędkość. Bezpieczeństwo. Łatwość czyszczenia
Ogrzewanie indukcyjne generuje ciepło na dnie naczynia. Sama płyta praktycznie się nie nagrzewa. Zapewnia to zalety płyt indukcyjnych: wyższą prędkość nagrzewania, wydajność, brak ryzyka poważnych oparzeń, brak przywierania i czyszczenie ściereczką.
Przenieś gotowanie na zupełnie nowy poziom
Podczas gotowania czasami trzeba po prostu podkręcić temperaturę. Zaawansowana funkcja PowerBoost naszych płyt elektrycznych i indukcyjnych zwiększa moc grzewczą, aby przyspieszyć proces gotowania. Przykładowo, można teraz zagotować 2 litry wody w czasie niemal trzykrotnie krótszym niż w przypadku konwencjonalnej płyty szklano-ceramicznej.
Twoja płyta - Twoje zasady
Manipulowanie wieloma garnkami i patelniami na różnych poziomach mocy może być uciążliwe i mylące. Dzięki intuicyjnemu panelowi sterowania DirectSelect pozwala szybko i łatwo wybrać płytę grzejną i ustawić żądany poziom mocy. Dostępny jest również praktyczny wskaźnik zużycia energii, a także funkcje QuickStart i ReStart, które pozwalają zaoszczędzić czas w kuchni.