Dzięki wielofunkcyjnej jogurtownicy i serowarce Rommelsbacher JG 80 możesz przygotować jogurt naturalny, kremowy ser, a także ekstrakty ziołowe z samodzielnie dobranych składników. Możesz zrobić je z wyprzedzeniem, ponieważ w jednym cyklu przygotujesz np. do 1200 g jogurtu, który zachowa świeżość w lodówce przez co najmniej tydzień. Urządzenie posiada cztery wstępnie ustawione programy. Jogurt naturalny przygotowywany jest w temperaturze 42 °C, natomiast dla wariantów wegańskich i bezlaktozowych wymagana jest temperatura 38 °C. Można również przygotować kremowy ser, który wymaga 30 °C. Każdy, kto chce produkować ekstrakty olejowe do celów kosmetycznych, naturopatycznych lub żywieniowych, może to zrobić niezawodnie dzięki funkcji ekstraktów ziołowych w temperaturze 55 °C. Zużycie energii jest bardzo niskie, a obsługa urządzenia jest niezwykle prosta. Istnieje nawet możliwość indywidualnej regulacji czasu trwania programów, dzięki czemu ta jogurtnica pozwala na przykład na przygotowanie zakwasu. Rommelsbacher JG 80 to bardzo wszechstronne urządzenie, które idealnie pasuje do każdego gospodarstwa domowego dbającego o zdrową dietę.
Brak opinii o produkcie
Podziel się swoją opinią jako pierwszy