Jak zrobić gładkie lody w domu za pomocą urządzenia KitchenAid?Chcesz mieć w domu gęste, kremowe lody? Ciesz się gładkimi, kremowymi lodami w domu dzięki trwałej misce do lodów KitchenAid! Mrożone smakołyki można przygotować w zaledwie 30 minut (nie licząc czasu przygotowania). Wystarczy schłodzić misę w zamrażarce do 16 godzin. Akcesorium można szybko i łatwo wyczyścić. Nauka robienia lodów w domu za pomocą maszynki do lodów może być świetną zabawą dla Ciebie i Twojej rodziny. Dzięki temu akcesorium możesz nawet zostać ekspertem od lodów.
Pasuje do następujących modeli mikserów stojących KitchenAid:
- 5KSM125,
- 5KSM150,
- 5KSM175,
- 5KSM7580,
- 5KSM156,
- 5KSM185PS,
- 5KSM95PS,
- 5K45SS,
- 5KSM7591X,
- 5KSM7990X.
Misa do lodów jest kompatybilna ze wszystkimi mikserami łopatkowymi KitchenAid z wyjątkiem 5KSM3. Jest również kompatybilna ze wszystkimi mikserami stojącymi z podnoszoną górą z wyjątkiem 5KPM5, 5KPM50 i 5K5.
Misa do lodów zastępuje tradycyjną misę miksera. Będziesz zaskoczony, jak łatwo jest przygotować swoje ulubione przepisy za pomocą miksera. Rezultat przekroczy Twoje oczekiwania. Przystawkę do lodów można bardzo łatwo i bezpiecznie przymocować do urządzenia.
Cechy i zalety misy do lodów 5KSMICMDzięki tej misce będziesz gotowy do serwowania szybko mrożonych smakołyków w zaledwie 30 minut. Aby poprawić konsystencję lodów i wzmocnić efekt misy, wystarczy wcześniej umieścić ją na noc w zamrażarce. Następnie możesz przygotować swój ulubiony zimny deser w pół godziny. Możesz dodawać inne składniki do mieszanki, eksperymentować i odbiegać od przepisu. Ulepszyliśmy również konstrukcję, dzięki czemu miska pozostaje zimniejsza przez dłuższy czas. Daje to jeszcze więcej czasu na dopracowanie kremowej konsystencji do pożądanej grubości.
Misa ma pojemność 1,9 litra, co oznacza, że możesz przygotować tak wiele pyszności, aby się nimi podzielić. Dzięki temu niezwykłemu urządzeniu do lodów Twój deser będzie gładki i zrównoważony, bez żadnych kawałków lodu! Łopatka mieszająca obraca się szybko i dokładnie podczas ubijania. Rozprowadza i zeskrobuje drobne kryształki lodu ze ścianek zamrożonej misy i pochłania powietrze, tworząc gęstą i przyjemną konsystencję.