Technika sous-vide nie jest już tylko restauracyjnym luksusem - dzięki cyrkulatorowi do sous-vide Zwilling Enfinigy w kolorze białym lub czarnym, przygotowanie potraw tą nowoczesną metodą staje się prostym i wygodnym codziennym doświadczeniem. Sous-vide, czyli gotowanie w próżni, polega na przygotowywaniu potraw poprzez ich umieszczenie w próżniowo zapakowanej torebce i gotowanie ich w idealnie niskiej temperaturze. Efektem jest perfekcyjnie ugotowane mięso, ryby, warzywa i owoce.
Poręczny i kompaktowy cyrkulator Zwilling Enfinigy umożliwia kontrolę temperatury wody i czasu gotowania, a także łatwe i intuicyjne ustawienie za pomocą dotykowego wyświetlacza LED. Dzięki podziałce co 0,5°C i dokładności wynoszącej ± 0.1°C-0.2°C w przedziale 40-70°C, możesz osiągnąć niezwykle precyzyjne ustawienia. Podczas gdy Ty zajmujesz się przygotowaniem pysznych dodatków, wbudowany timer zadba o to, aby dać Ci znać dźwiękowym sygnałem, gdy potrawa będzie gotowa. Jeśli chcesz zjeść później, nie ma problemu! Po prostu zostaw jedzenie w wodzie - stopień ugotowania pozostanie perfekcyjny. I voilà! Dania Sous-vide podane do stołu!