Chwilowo niedostępny
349,00zł
Chwilowo niedostępny
349,00zł
Gotuj łatwo i smacznie
To innowacyjne urządzenie, które przenosi profesjonalne techniki gotowania sous vide do domowej kuchni. Metoda sous vide, oznaczająca "w próżni" po francusku, pozwala na przygotowanie żywności w szczelnie zamkniętych workach próżniowych, gotowanych w kąpieli wodnej przy stałej, niskiej temperaturze. Dzięki temu jedzenie jest gotowane równomiernie, zachowując swoją wilgotność, aromat i wartości odżywcze. Zastosowanie tej metody sprawia, że nawet tańsze kawałki mięsa, jak filet z karku czy łopatka, stają się niezwykle smaczne i delikatne.
Łatwy w użyciu
Cyrkulator Sous Vide jest nie tylko prosty w obsłudze, ale także niezwykle wszechstronny. Dzięki precyzyjnej kontroli temperatury (+/- 0.5°C) i możliwości ustawienia czasu gotowania do niemal 100 godzin, urządzenie to jest idealne do przygotowywania różnorodnych potraw - od mięs, ryb, warzyw po delikatne owoce. Technologia sous vide pozwala na gotowanie kilku produktów jednocześnie, co jest wygodne, gdy gotujesz dla większej grupy osób. Dodatkowo, po zakończeniu gotowania sous vide, możesz szybko podsmażyć mięso na patelni, aby uzyskać idealny karmelizowany smak i wygląd.
PDF 959.3 Kb
W ciągu 7 dni roboczych opublikujemy Twoją opinię albo ją odrzucimy – jeżeli po weryfikacji uznamy, że opinia zawiera treści nielegalne lub niezgodne z Regulaminem zamieszczania opinii (punkt 3.9). Na przykład, odrzucamy opinie nieodnoszące się do opiniowanego Towaru, które mogą być obraźliwe, naruszające dobre obyczaje i prawa innych osób. O odrzuceniu opinii poinformujemy Cię na podany przez Ciebie adres e-mail, podając przyczyny odrzucenia opinii.