INDUKCJA
Candy prezentuje gamę prostych i elastycznych inteligentnych płyt indukcyjnych. Są one wyposażone w najnowsze technologie, takie jak dotykowa kontrola ciepła. Są również bezpieczne i energooszczędne: cewki elektromagnetyczne pod płytą ceramiczną są aktywowane tylko wtedy, gdy umieszczane są na nich garnki i patelnie z metalowym dnem.
PANEL
Płyta Candy jest łatwa w użyciu dzięki unikalnemu panelowi sterowania, który umożliwia ustawienie 4 stref grzewczych.
TWIN ZONE
Funkcja Twin Power Zone płyty Candy to elastyczna strefa, która łączy dwie strefy dla największych garnków o wymiarach do 40*20 cm.
CERAMIKA SZKLANA
Panuje błędne przekonanie, że ceramika szklana jest materiałem kruchym i zawodnym. Te uprzedzenia często prowadzą do niewłaściwego wyboru płyty grzewczej, co może prowadzić do żalu. Ceramika szklana to materiał wykonany ze szkła, ceramiki i innych dodatków, dzięki czemu jest bardzo trwały i niezawodny. Zapewnia również ukierunkowanie ciepła i pomaga obniżyć koszty energii. Powierzchnia szklano-ceramiczna to doskonały wybór dla tych, którzy lubią wygodę, jakość i komfort w codziennej rutynie. Wygodna i łatwa w czyszczeniu! Płyta indukcyjna wykonana jest z ceramiki szklanej o eleganckim i prostym designie. Jest szczególnie łatwa w czyszczeniu, ponieważ pozostaje gładka i chłodna, co zapobiega przywieraniu potraw.
TIMER
Płyty elektryczne, indukcyjne, a nawet niektóre płyty gazowe są wyposażone w timer. Timer to urządzenie, które umożliwia zaprogramowanie czasu gotowania
BLOKADA PRZED DZIEĆMI
Blokada przed dziećmi jest niezbędna, aby ograniczyć dostęp małych szkrabów do urządzeń gospodarstwa domowego. Ciekawskie dzieci uwielbiają kręcić pokrętłami i naciskać przyciski. Jeśli sprzęt jest wyłączony, nie stanowi to większego problemu, ale działające urządzenie jest dla nich dużym zagrożeniem.
RÓŻNE ROZMIARY PALNIKÓW
Dzięki różnym rozmiarom palników, podczas gotowania można z łatwością używać patelni o dowolnym rozmiarze.
FUNKCJA BOOSTER
Funkcja Booster płyty Candy pozwala zwiększyć moc wybranej strefy gotowania na określony czas, aby przyspieszyć niektóre etapy gotowania.