Chwilowo niedostępny
189,00zł
Gwarancja. 24 miesiące
Grill Adler AD 6614 (5903887807647)
Chwilowo niedostępny
189,00zł
Gwarancja. 24 miesiące
Grill elektryczny stołowy 3000 W ADLER AD 6614 to wydajne wysokiej klasy urządzenie, z którym przyrządzisz smaczne dania, między innymi kiełbasy, mięsa, grillowane warzywa i owoce, kanapki. Jest to też ciekawy akcent podczas spotkań z przyjaciółmi i rodziną, gdzie wspólnie będziecie mogli przygotować dania dostosowane do indywidualnych preferencji uczestników.
Grill elektryczny stołowy – charakterystyka
Dzięki elektrycznym urządzeniom możemy dziś spożywać grillowane potrawy przez cały rok. Ich zaletą jest również to, że sprawdzą się nawet w małym mieszkaniu. Grill elektryczny stołowy to również opcja wygodnego i szybkiego przyrządzenia ulubionych potraw dla większej liczby gości. Duża powierzchnia płyty umożliwia grillowanie wielu warzyw, kanapek i kiełbas jednocześnie. Za to dzięki maksymalnej mocy 3000 W szybko przygotujesz nawet grubsze kawałki mięsa.
Dwa rodzaje powierzchni: płaska i karbowana, pozwalają uzyskać efekt pasków lub przyrumienić chleb czy mięso. Płynna regulacja temperatury i możliwość uzyskania 240 stopni C to sposób na obróbkę od podstaw, utrzymanie temperatury oraz szansa na wygodne podgrzanie już gotowych produktów. Warto zastanowić się nad kupnem grilla elektrycznego, który zapewnia wygodę stosowania niezależnie od warunków atmosferycznych na dworze.
Dodatkowe udogodnienia
Grill wyposażony został w wyjmowaną tackę ociekową, która zbiera soki i tłuszcz powstałe podczas grillowania. W ten sposób nie dość, że przygotujemy zdrowe potrawy o mniejszej zawartości tłuszczu, to jeszcze zadbamy o porządek podczas grillowania na stole. Urządzenie jest również bezpieczne do użytkowania, gdyż nienagrzewający się uchwyt oraz stabilne i gumowe nóżki chronią przed poparzeniem i przypadkowym przesunięciem urządzenia.
Grill elektryczny ma przewód o długości 110 cm, więc wygodnie podłączy się go do dowolnego gniazdka. W zestawie znajduje się również szpatułka, która ułatwi przewracanie mięska i kontrolowanie stanu jego wypieczenia.